0
Teplé jesenné oblečenie vhodné (aj) do dažďa

Teplé jesenné oblečenie vhodné (aj) do dažďa

Medzi základné odtiene jesene patria jednoznačne farby ako je hnedá, oranžová, žltá či červená. Neodmysliteľnou súčasťou sú i tóny tmavozelenej, nude, či kaki. Netreba však zabúdať ani na nežnejšie odtiene, ktoré muži na nás milujú. Sú nimi najmä odtiene ružovej, fuchsiovej a purpurovej. 

Na aké módne kúsky netreba zabúdať túto jeseň? 

Košeľové bundy či kabáty - Nedajte chladnému vetru šancu a oblečte si kárované dlhé či krátke kabáty. Túto jesennú sezónu sa budú nosiť v rôznych farebných prevedeniach či strihoch.

Koženka a semiš - Tieto nadčasové materiály nesmú chýbať ani túto sezónu. Musíte sa prispôsobiť chladnejšiemu počasiu a preto treba vyberať materiály, ktoré vás ochránia pred chladom a vlhkom. Navyše, vykúzlia vám skvelý jesenný look!

Jesenná vesta - Tak tento kúsok nesmie chýbať žiadnej módnej dive. Na jeseň je počasie premenlivé, raz je zima, inokedy zase teplo. Vesta vám zabezpečí dostatok tepla a naopak, nebude vám príliš teplo, ak náhodou vyjde slnko. 

Trendová bombera - Určite ste si všimli v obchodných centrách, že v móde i tento rok budú krátke bundy bez goliera. Aby ste predišli zime, oživte svoj outfit šálikom, alebo si jednoducho kúpte bomberu s kapucňou. Ochranu pred vetrom máte zabezpečenú.

Mikinové a svetrové teplé šaty - Tiež patríte medzi dámy, ktoré sa nevedia vzdať šiat ani na jeseň? Môžete ich doladiť teplými pančuškami či legínami. Stačí už len pridať nadčasovú čiernu koženú bundičku a o dokonalý outfit máte postarané! 

Ak chcete byť v teple aj v chladnejšom počasí, kúpte si jeden z našich kabátov na našom e-shope.